'Onze' vuurtoren bruin-rood (Oxiderood) schilderen? Of in het vertrouwde rood zoals de laatste 70 jaar.

Ruim 70 jaar is onze vuurtoren (maritiem) rood geweest, zo kennen we hem en zo houden we van hem.

Veel omwonenden maken nu serieus bezwaar tegen de bruinrode kleur die men bedacht heeft.
Op verzoek van leden van de belangenvereniging Nieuw-Haamstede willen wij graag van u horen waar u voor kiest: de rode kleur van de laatste 70 jaar of het bruin-rood wat nu in de planning staat.
Graag ontvangen wij van u allemaal zo snel mogelijk een reactie. Stuur een mailtje met daarin uw voorkeur: ROOD of ROOD-BRUIN

Wij verwachten van u allemaal een reactie en wel op korte termijn om te voorkomen dat we de komende 20 jaar tegen een volledig foute kleur aan moeten kijken!
vuurtoren haamstede2