Rijkswaterstaat heeft op 8 oktober 2020 een persbericht verzonden, met daarin de aankondiging van een online informatieavond op donderdag 15 oktober.  

 Namens Rijkswaterstaat informeer ik u bij deze graag over komende wegwerkzaamheden op de N57 bij Burgh-Haamstede. De drukke en gevaarlijke kruisingen met de Kraaijensteinweg en de Daleboutsweg worden vervangen door rotondes, mét fietsstrook. Op dit moment treft de aannemer voorbereidingen voor de werkzaamheden, vanaf februari start de echte bouw.

Rijkswaterstaat en aannemer Boskalis informeren geïnteresseerden over de achtergrond van het project, de aanpak, de planning en de hinder die de omgeving van de werkzaamheden ondervindt. Belangstellenden kunnen de informatieavond volgen via via deze link .   De uitzending kan hier ook worden teruggekeken en blijft ook na 15 oktober beschikbaar. Vragen kan men stellen via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Anneloes Lockefeer
Senior communicatieadviseur
06 54 90 81 21
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>